Ons team

Welk menu of buffet u ook kiest, u proeft de versheid van de ingrediënten. En de liefde waarmee alles is gemaakt door ons enthousiaste team.

Joop Vernooij
Misschien kent u Joop wel. Samen met Eva hebben zij jarenlang de Keurslagerij aan de markt gerund. Tien jaar geleden bleek het tijd voor een nieuwe uitdaging. Het starten van Eerlijk & Heerlijk Catering. Joop is als slager de kenner van vlees/barbecues en buffetten. Zijn passie voor het slagersvak heeft hij altijd behouden en het vlees waar Eerlijk & Heerlijk catering dan ook mee werkt is altijd van goede kwaliteit en met weloverwogen smaken. Daar komt bij dat alle gerechten met zorg worden klaargemaakt.

Eva Vernooij
Alle uw wensen staan bij Eerlijk & Heerlijk catering centraal. Elke partij is mensenwerk. Eva is dan ook door haar jarenlange ervaring de specialist om uw wensen aan te passen tot een succes. Neem contact op met ons om alle mogelijkheden te bespreken met Eva. Eva is op de hoogte van de laatste trends op het gebied van voeding en catering.


Iris
Ook Iris is de afgelopen jaren een bekend gezicht geworden voor Eerlijk & Heerlijk Catering. Iris is voedingsdeskundige en heeft een passie voor het organiseren van de lekkerste en gezelligste borrels en etentjes. Iris houdt de laatste voedingstrends in de gaten, specialist op het gebied van kinderen (en voeding).