Barbecue

Voor een barbecue bij Eerlijk & Heerlijk catering heeft u vijf opties. Ieder menu heeft weer andere gerechten zodat er voor zowel de vlees, vis als de groenteliefhebber genoeg te kiezen valt.

Alle barbecues zijn te bestellen vanaf 20 personen.

Barbecue menu I
Barbecue menu I maakt gebruik van het bekende 80/20 concept. Een barbecue menu waar de salades en groenten de hoofdrol spelen. De 20 staat voor een (h)eerlijk stukje vlees.


Barbecue menu II

Barbecue menu II bestaat uit (h)eerlijke vleessoorten met verschillende salades. Barbecue II is een heerlijke barbecue is het meest lijkt op de Nederlandse traditionele barbecue.


Barbecue menu III

Barbecue menu III is een goed samengestelde barbecue met o.a. drie verschillende heerlijke vleesspiezen met daarbij frisse salades als tegenhanger van het heerlijke stukje vlees.


Barbecue menu IIII

Barbecue menu IIII is een heerlijke barbecue met zowel vlees als vis voor op de barbecue. Daarnaast een aantal van onze heerlijke salades.


Barbecue menu V

Barbecue menu V bestaat uit heerlijke gerechten uit de Griekse keuken, bij dit menu kan er een (h)eerlijk stukje vlees op de barbecue gelegd worden.

Klik op een bovenstaand menu en ontdek meer over het menu.
alt...alt...alt...alt


Uitbereidingsmogelijkheden:
Dranken
Biertap
Dessert


Wilt u graag een barbecue bestellen?
Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons.